Hondencentrum De Toekomst laat uw hond uit op momenten dat u daar zelf geen tijd voor heeft. Het uitlaten bestaat uit fysieke en mentale uithouding. Dit door middel van leuke zoek spelletjes, zit-af-blijf trainingen, balletjes gooien en uiteraard rennen en spelen met elkaar. De wandelingsduur bedraagt één uur, afhankelijk van de weersomstandigheden en conditie van de honden! Dit ter veiligheid van de honden zelf.

 

Werkwijze:
• U neemt contact op en ik kom graag bij u thuis om nader kennis te maken met u en de hond. (Dit is niet verplicht, maar vinden wij wel erg fijn, kennismakingsgesprek €10,-.
• Aan de hand van een vragenlijst proberen we zoveel mogelijk informatie over de hond te verzamelen.
• We spreken een datum en tijd af, wanneer uw hond voor de eerste keer mee mag.
• Indien nodig maken we eerst een proefwandeling of loopt u de eerste keer mee.
• Ik zal u door middel van een dagelijks, wekelijks of maandelijks (in overleg) telefoontje informeren over de nieuwste avonturen en vorderingen van uw hond.
• Het vervoer naar de uitlaatplaats toe is speciaal ingericht met benches om het vervoer voor de honden zo veilig en aangenaam mogelijk te houden. Ook is de auto voorzien van een ventilatiesysteem.
• De wandelingen zijn twee keer per dag, zelf mag u kiezen wat voor u en uw hond het best uitkomt. De wandeling aan het eind van de ochtend of in het begin van de middag. Maar mocht u ’s avonds weg willen of moeten voor uw werk is hier uiteraard ook plaats voor. Zie ook dagopvang
• Indien uw hond niet overweg kan met andere honden maak ik graag een uitzondering en neem ik de tijd om samen met hem of haar een wandeling te maken! Privewandeling: € 15,-
• Na de wandeling breng ik uw hond natuurlijk weer bij u thuis, zo schoon en droog mogelijk, hiervoor heb ik speciale hondenhanddoeken aangeschaft, een bak vers fris drinkwater en een hondenkoekje en dan mag meneer of mevrouw heerlijk rusten totdat u weer thuis komt!
• Om de roedel overzichtelijk te houden is mijn maximum per uitlaatbeurt 6 honden.

 

Tarieven:
Kennismakingsgesprek + wandeling €12,50
1 malig € 15,-
5 strippenkaart € 62,50
10 strippenkaart € 125,-
2e hond op hetzelfde adres 25% korting
De tarieven zijn inclusief 21% BTW.

 

Rayon:
Ik hanteer een vrij regio-tarief met een afstand tot 10 kilometer, hierna bedragen de kosten € 0,25 per kilometer.

 

Uitlaatgebied:
Een vast uitlaatgebied voor de uitlaatservice is van belang. Een eigen terrein bied namelijk veel voordelen.
De honden houden van een vertrouwde omgeving, zeker als zij hier dagelijks of wekelijks terugkeren. Een voor hun vertrouwde plek zal hun zelfvertrouwen doen toenemen.
De honden worden bij Hondencentrum De Toekomst uitgelaten op een afgezet stuk weiland. Een prachtige open ruimte waar veiligheid op nummer 1 staat. Kortom een prachtige plek voor veel speelplezier met hun soortgelijke tijdens hun uitje van de dag!

Het veld

Vragen?
Bel gerust & ik sta voor u klaar om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden! Contact

Hond contact