Ik ben Tessa van Nieuwpoort, 24 jaar en sinds 2015 volg ik mijn passie. Mijn passie voor honden.

Iets geheel anders: Tijdens mijn 8ste levensjaar ben ik besmet geraakt met het wielrenvirus en van mijn 15e tot mijn 21ste heb ik dit op een professionele manier mogen beleven. Een valpartij zorgde voor een abrupt einde aan mijn wielercarrière maar hierdoor stop ik momenteel mijn ziel en zaligheid in mijn passie voor honden. Onze viervoeter IsaBeau, een prachtige Duitse Herder zorgde ervoor mijn hartje te volgen en zo ben ik sinds begin 2015 stappen aan het ondernemen voor mijn eigen bedrijf Hondencentrum De Toekomst!

Inmiddels twee dames rijker, WitneyFay een duitse herder teef geboren in Augustus 2015 en LunaLynn een duitse herder teef geboren in Juli 2016. Hiermee gaan we fokken volgens de Raad van Beheer en Duitse herder vereniging, stambomen en aankeuring!

Tijdens mijn opleiding ‘ondernemer asiel, pension, kennel’ verwerf ik de kennis en vakbekwaamheid die ik nodig heb voor het mogen blijven runnen van een hondenpension, hondenasiel of kennel. Inmiddels ben ik gestart met de uitlaatservice, dagopvang, pension en met coaching hond en baas. Met veel plezier en toewijding zorg ik voor uw hond tijdens zijn verblijf in de dagopvang, het pension of tijdens het dagelijkse uitje met de uitlaatservice. Zeker tijdens de periode dat u er zelf niet aan toe komt. Ook help ik u graag met coaching wanneer er problemen zijn ontstaan tussen u en uw hond.

IMG_20150915_103645

1ae055f